Fortuna Personal SRL Vodeća tvrtka u Europi i Svijetu iz područja izrade radne i boravišne, turističke dokumentacije, zastupanja, nekretnina i turizma


Fortuna Personal počela je sa svojim radom još davne 1994. godine a vezano za razne proizvodnje i prodaju kao mali tradiocionalni obiteljski posao u Berlinu,da bi svoje djelatnosti proširila na područje zastupanja, izrade radne i boravišne dokumentacije, radom sa nekretninama te u radu u turizmu, danas zapošljava 50 stalno zaposlenih radnika koji govore njemački, engleski, španjolski, talijanski, srpski, hrvatski, rumunjski, mađarski, te ima na nekoliko stotina vanjskih suradnika, mjesečno ima 400 klijenta kojima uređuje sve potrebe i to ovisno o željama, radi sve od zastupanju u nekim privatnim poslovima, kupovini, prodaji nekretnina, zapošljavanju a isto tako i uređenju privremnog smještaja. Fortuna Personal mjenja sjedišta kako se i mjenjaju poslovne klime, tako sve kreće u Njemačkoj, gdje i danas ima predstavništvo, a zapravo svoje sjedište uređuje u zemljama gdje im države daju velike pogodnosti i mogućnosti s obzirom na vrstu i narav posla, pa tako posluje u Švicarskoj, Hrvatskoj, Srbiji, Madžarskoj, Rumunjskoj i Skandinavskim zemljama.
Fortuna Personal po svojem opisu usko je vezana za migracije i seljenja stanovništva diljem svijeta!Urede sa kojima djeluje a naročito vezano za izradu radnih dozvola posjeduje diljem EU i Svijeta.
Kroz vrijeme Fortuna Personal naročito je uložila velika sredstva u reklamu i oglašavanje, pa tako vrši oglašavanje diljem cijelog svijeta, naravno i EU, pa je tako jedna od vodećih firmi u svijetu oglašavanja,Fortuna Personal je u tijeku svoga rada odradila poslove za nekoliko tisuća klijenata koji rade širom svijeta vezano za exlusivne restorane, za brodove, cruisere, platforme, proizvodnje, poljoprivredu, prijevozičku struku, uslužne struke, perjanica poslovanja Fortune Personal je projekt Home Service gdje ima 36 objekata smještenih diljem Njemačke i radi sve usluge vezano za poslugu u kućanstvima, unutrašnje uređenje kuća, vanjsko uređenje kuća!
Surađujemo sa velikim brojem malih firmi, velikih i poznatih poduzeća u Njemačkoj i inozemstvu, i brinemo o sigurnosti svojih klijenata.
Cilj Fortune Personal i životni moto je da svaki klijentu u što bržem i kraćem roku ostvari cilj vezano za posao, smještaj, radne i boravišne papire, turističke vise, te da bude zadovoljan da naš klijent bude bogat uz nas, i da zajednički odradimo dobar i kvalitetan posao!
Fortuna Personal po svojem opisu usko vezana za migracije i seljenja stanovništva diljem svijeta, tako da je organiziran cijeli servis u tom smislu,Fortuna Personal ima organizirani prijevoz od vrata do vrata, učenje jezika za zemlju u koju odlazite kao i provjeru tog istog jezika, te uslugu izdavanja certifikata po standardima zemlje za koju je potrebno znanje jezika! Mi radimo globalno, a ne lokalno!
Uz nas je svako preseljenje – migracija jednostavna i laka!
Fortuna Personal
Iz nemogućeg stvaramo moguće!
www.fortunapersonal.com

Oglasi