Zürich, Švicarska Posao Specijalista Kirurgije

Zürich, Švicarska
Doktor Specijalista Kirurgije
Plaća do 200.00€ godišnje odnosno 16,700€ mjesečno
Smještaj osigurava Fortuna Personal
Uređujemo i sve oko radne i boravišne dozvole!

Bolnica sa dugogodišnjom tradicijom sa primarnom zdravstvenom zaštitom za 101.000 pacijenata godišnje, nadalje bolnica ima 200 kreveta u području akutne skrbi i 126 ležajeva u dugotrajnoj njezi. Različite kvalitetne usluge pružaju 1.400 zaposlenika. U tijeku je izgradnja nove bolnice, koja će biti spremna do kraja 2018. godine.

Kirurška klinika ima potrebe za (4 godine) za zvanje Specijalista Kirurgije, (ACT 1) na odjelima Opće kirurgiju i traumatologije.
Fokus klinike leži u minimalno invazivnoj operaciji. Glavna područja su gastrointestinalni operacije tumora, želučana premosnica, vaskularne kirurgije i traumatologiju. Tim kirurške klinike je pored glavnog liječnika triju viših liječnika, sedam viši liječnika / viši liječnika i 15 pomoćnika liječnika / -ärzten.

Vaši zadaci
Imate priliku doživjeti vrlo širok spektar kirurškog svakodnevnog života, te učiti i napredovati,
Nudimo ,mogućnost uvida u opću kiruršku, visceralnu kirurgiju i operaciju traume. Također, specijalnost poput, vaskularne kirurgije ili kirurške operacije sastavni su dio ponude.

Kroz rad oba kirurški odjelu rutinu, operacijske sale i naš odjel hitne ili naš kirurške ambulante. Naš je cilj pružiti sveobuhvatan dojam kirurškog rada i učiti manje kirurške aktivnosti. Povodom istog imate osigurane sve uvjete u sustavu bolnice-

Osim toga, postoji niz dodatnih mogućnosti obrazovanja, kao što je naše tjedno teorijsko daljnje obrazovanje, kao i nekoliko naprednih tečajeva u klinici.

Naši zahtjevi
Tražimo motivirane i društvene mlade doktore koji su završili Medicinski Fakultet (izborne godine, PJ, Famulatur) za rad u kirurškoj klinici.
Možete jednostavno komunicirati u pisanom obliku i usmeno na njemačkom jeziku, a poznavanje stranih jezika na engleskom jeziku predstavlja prednost. Pored profesionalnog interesa, želimo osobnost s interdisciplinarnim razmišljanjem i visokim društvenim vještinama.

Preporučamo da unovčite svoje znanje i umijeće!

 

Oglasi