Zaradite i Vi 24000€ godišnje!

Budite i Vi kao Dijana!!! Zarađujte i 24000€ plaće godišnje!!!

🇪🇺🇬🇧🇩🇪🇧🇻🇨🇦🇨🇭🇦🇹🇦🇼🇦🇮
Budite i Vi kao Dijana, državljanke BiH i zarađujte i 24000€ godišnje! Živite dostojno od svog rada, realno se nadajte dobroj budućnosti!!!
Poštovani posjetitelji naših stranica povodom 25 godina našeg rada, predstavljamo Vam naše klijente koje smo zaposlili u proteklom razdoblju

U Munchenu smo zaposlili Dadilju-Domaćicu Dijanu 27 godina , nakon što smo joj prethodno izradili radnu i boravišnu dozvolu, te je u Bonnu prijavili sa boravkom.
Dijana danas radi kao dadilja i domaćica u privatnom kućanstvu.u punom radnom vremenom, osim što brine o troje djece ona i brine o kućanstvu!
Aktivna je u održavanje kuće i osnovna plaća joj je 2000€ mjesečno, radi na neodređeno, ima njemačko mirovinsko, zdravstveno i mirovinsko i osjeća se sasvim dobro kao stranac kao da je NJemačka oduvijek njena zemlja!
Ima osiguran smještaj,
Došla je raditi sa jedva minimalnim znanjem njemačkog jezika, uči skypom svakodnevno bar 1 sat sa našim profesorom njemačkog jezika i usavršava jezik,u đkoli Stranih Jezika Fortune Personal
ima 40 satno tjedno radno vrijeme, radi ponekad po potrebi i subotom i nedjeljom što joj se dodatno plaća,

Zadnjih 6 mjeseci, njen život je prepun novih iskustava i oduševljena je svime što joj se desilo, trenutno radimo Radnu dozvolu i za njenog momka Almedina, i kada joj i momak dođe u Njemačku, preselit će se u svoj vlastiti stan, jer je dosad već poprilično usjela uštediti i dobila je prve 3 platne liste!

Dijana je sa punim povjerenjem čekala po sklapanju Ugovora o zastupanju sa Fortunom Personal da dobije obavijest o radnoj dozvoli, nije bilo lako, ali danas je svoj samostalna osoba sa “samo 27 godina”” njeno povjerenje se isplatilo danas dobro zarađuje!
Budite i Vi kao Dijana, državljanke BiH i zarađujte i 24000€ godišnje! Živite dostojno od svog rada, realno se nadajte Dobroj Budućnosti!!!
Ponosni smo i mi i naša Dijana!!!
Budite i Vi kao Dijana!!! Zarađujte i 24000€ plaće godišnje!!!

Oglasi

Jedan komentar

  1. Srecko Brezovic kaže:

    Dobro vece..oprostite sto pisem ovako kasno…imam zelju zaposliti se kod Njemackog poslodavca u tvornici cokolade…..imam Hrvatsko drzavljanstvo…hvala…

    Sviđa mi se

Komentari su zatvoreni.