Česta Pitanja

 1. Kada je najbolje da nas kontaktirate?Putem email adrese: posaohrf@gmail.com, tada Vam šaljemo naše uvjete poslovanja i dogovaramo termin dogovora oko angažmana!

  Dostupni smo od ponedjeljka do četvrtka, od 08:00-16:00 sati. petkom od  08:00-16:00 sati subotom i nedjeljom ne radimo


 2. Mogu li državljani BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije raditi u EU?

  Za državljane koji nisu sa EU pasošima radimo profesionalnu izradu radnih i boravišnih papira, osiguravamo posao, smještaj odmah po dobivanju radne i boravišne dozvole

  Kontaktirajte nas za više informacija.


 3. Koje profile i branše radite i kako izgleda suradnja sa Fortunom Personal                Fortuna Personal je  firma koja se bavi Zastupanjem, radimo preporuke za sve branše koje se bave privređivanjem u svijetu. Poslovnom suradnjom sa poduzetnicima iz svijeta industrije, uslužnih djelatnosti, ugostiteljstva, prijevozničkih tvrtki, zdravstva, njegovateljstva, kućanskih poslaova bavimo se od 1994. godine, pratimo sve trendove u EU i Svijetu, i za svoje klijente tražimo samo najbolje!
 4. Kako postati naš klijent?                                                                                                         Sa Fortunom Personal sklapate Ugovor o zastupanju gdje se utvrđuju Vaše potrebe za pojedinim uslugama i zajednička prava i obaveze, kao i cijena naših usluga, po potpisivanju Ugovora u dogovornom, razumnom i realnom roku obavljamo sve ono što ste zatražili od nas. Po izvršenju međusobnih obaveza iz Ugovora, ugovor je ispunjen i ne postoje više obaveze naspram niti jedne strane.

  kontaktirajte nas za više informacija.


  5. Kakva je procedura izrade radnih i boravišnih dozvola?                                                      Po potpisivanju ugovora sa Fortunom Personal omogućavamo Vam putem preporuke zaradu i predajemo dokumentaciju već sukladno onom što se od nas traži, svoju radnu dozvolu dižete na svojoj ambasadi u svojoj domicilnoj zemlji, a boravišnu dozvolu dolazite rješavati u zemlju u kojoj se želite nastaniti i tamo Vas dočekuju naši kolege i sa Vama idu kroz sam proces. Vrijeme izrade radnih i boravišnih papira traje od 3 mjeseca do 12 mjeseci sve ovisno od zemlje i situacije u društvu.

Slobodno nas kontaktirajte ako imate ikakvih drugih upita ili nejasnoća.

6.Kakva je procedura za osobe koje imaju EU pasoš?

Osobe sa Eu pasošem također sklapaju Ugovor sa nama i u roku od 7-30 dana počinju raditi, ako se radi o nekim velikim javnim tvrtkama procedura može duže trajati ali sve se odvija u razumnom roku na obostrano zadovoljstvo, kod preseljenja obavezno pazimo da imate smještaj, i posao, te da imate što više povlastica prilikom zapošljavanja kako bi Vam olakšali započinjanje novog života!

Slobodno nas kontaktirajte ako imate drugih upita ili nejasnoća

Oglasi