Česta Pitanja

1.Kada je najbolje da nas kontaktirate?

Putem našeg broja telefona na viber: Brojevi telefona , na dnu početne stranice i tada dogovaramo termin dogovora oko angažmana!

Dostupni smo od ponedjeljka do petka, od 08:00-16:00 sati. Subotom i nedjeljom ne radimo

2.Mogu li državljani BiH, Srbije, Crne Gore i Makedonije raditi u EU?

Za državljane koji nisu sa EU pasošima radimo profesionalnu izradu radnih i boravišnih papira, osiguravamo posao, smještaj odmah po dobivanju radne i boravišne dozvoleKontaktirajte nas za više informacija.

3.Koje profile i branše radite i kako izgleda suradnja sa Fortunom Personal?               

Fortuna Personal je  firma koja se bavi Zastupanjem, radimo preporuke za sve branše koje se bave privređivanjem u svijetu. Poslovnom suradnjom sa poduzetnicima iz svijeta industrije, uslužnih djelatnosti, ugostiteljstva, prijevozničkih tvrtki, zdravstva, njegovateljstva, kućanskih poslaova bavimo se od 1994. godine, pratimo sve trendove u EU i Svijetu, i za svoje klijente tražimo samo najbolje!

4.Kako postati naš klijent?                                                                                                       

Sa Fortunom Personal sklapate Ugovor o zastupanju gdje se utvrđuju Vaše potrebe za pojedinim uslugama i zajednička prava i obaveze, kao i cijena naših usluga, po potpisivanju Ugovora u dogovornom, razumnom i realnom roku obavljamo sve ono što ste zatražili od nas. Po izvršenju međusobnih obaveza iz Ugovora, ugovor je ispunjen i ne postoje više obaveze naspram niti jedne strane.

kontaktirajte nas za više informacija.

5. Kakva je procedura izrade radnih i boravišnih dozvola?                                                   

Po potpisivanju ugovora sa Fortunom Personal omogućavamo Vam putem preporuke zaradu i predajemo dokumentaciju već sukladno onom što se od nas traži, svoju radnu dozvolu dižete na svojoj ambasadi u svojoj domicilnoj zemlji, a boravišnu dozvolu dolazite rješavati u zemlju u kojoj se želite nastaniti i tamo Vas dočekuju naši kolege i sa Vama idu kroz sam proces. Vrijeme izrade radnih i boravišnih papira traje od 3 mjeseca do 12 mjeseci sve ovisno od zemlje i situacije u društvu.

Slobodno nas kontaktirajte ako imate ikakvih drugih upita ili nejasnoća.

6.Kakva je procedura za osobe koje imaju EU pasoš?

Osobe sa Eu pasošem također sklapaju ugovor sa nama i u roku od 7-30 dana počinju raditi, ako se radi o nekim velikim javnim tvrtkama procedura može duže trajati ali sve se odvija u razumnom roku na obostrano zadovoljstvo, kod preseljenja obavezno pazimo da imate smještaj, i posao, te da imate što više povlastica prilikom zapošljavanja kako bi Vam olakšali započinjanje novog života!

Slobodno nas kontaktirajte ako imate drugih upita ili nejasnoća.